Frentab Fastighet logotyp

Vi har en sund tillväxt med mycket god lönsamhet där stora delar av resultaten återinvesteras löpande i bolagen. Soliditeten är urstark och skapar en stor trygghet att kunna ingå långsiktiga affärer där insatsen av det egna kapitalet är helt avgörande. Vi investerar kontinuerligt i alla våra bolag och medarbetare för att säkerställa en fortsatt god lönsamhet över tid. Med en stark kassa som bas och genomtänkt belåning blir vi väldigt ekonomiskt stabila över tid.

 Tillsammans skapar vi förutsättningar för lyckade och lönsamma affärer även framöver!

frentab fastighet projektutveckling gestaltning av projekt Vallbo

Projektutveckling

Vi projektutvecklar både bostadsområden och verksamhetsområden för framtiden. Vi driver detaljplaner med alla olika steg, allt från råmark till byggnation.

Frentab fastighet fastighetsförvaltning långsiktighet

Fastighetsförvaltning

Genom utveckling av projekt samt förvärv och förädling av befintliga fastigheter ska vi bygga ett långsiktigt förvaltningsbestånd.

Samarbeta med Frentab Fastighet

Samarbeten

Frentab är en trygg och pålitlig partner. För vår del är det viktigt att våra samarbetspartners är stabila samt delar vår värdegrund. Våra ledord inom koncernen är respekt, nytänkande och affärsmässighet.

KONTAKT

Vill du komma i kontakt med oss? Kanske har du mark eller en fastighet du vill sälja eller utveckla tillsammans med oss?

Du är välkommen att höra av dig!

 

fastighet@frentab.se

 

Växel: 08-570 260 90
Azra Durakovic: 070-726 20 60
John Fransson: 070-756 05 21