Har du vilja, engagemang och driv kan du bli en av oss!

Här hittar du våra Lediga jobb just nu

Välkommen med din ansökan!

Frentab tillsammans skapar vi livskvalitet och stolthet genom ett hållbart samhällsbyggande.

Vi på Frentab är en del av något större, tillsammans skapar vi livskvalitet och stolthet genom ett hållbart samhällsbyggande.

Vi gör det tillsammans! Genom att bygga ett lag med stolta och engagerade medarbetare skapar vi resultat tillsammans. Här är alla lika viktiga och bidrar till vår välkomnande och inkluderande kultur.

Oavsett vilken av våra verksamheter du jobbar i så är du med och anlägger grunden till det hållbara samhället. För oss på Frentab är det viktigt att bidra till ett tryggare och vänligare samhälle och samtidigt gynna den lokala samhällsutvecklingen. Det gör vi genom att sponsra lokala föreningar som ger barn och unga möjlighet till meningsfulla fritidsaktiviteter och genom vår fond som ger alla möjlighet att vara med på lika villkor trots olika ekonomiska förutsättningar. Genom vår stiftelse Ett hjärtligt Värmdö tar vi nu ytterligare ett steg för att kunna ge behövande barnfamiljer stöd.

Vi är stolta över det vi skapar för samhället och tillsammans på arbetsplatsen och är övertygade om att det är genom vårt engagemang och vår gemenskap som vi tillsammans når framgång.

Vår organisation är byggd med en tanke om hållbarhet och långsiktighet. Här växer vi som människor och medarbetare.

Vill du bli del av vårt fantastiska team?
Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer!
Lediga jobb

Frentab engagerade medarbetare mättekniker, samhällsbyggare sen 1984