Epiroc på Kovik

Den 28/5 hade vi 90 globala försäljningschefer från Epiroc på besök på Kovik.

Epiroc behövde en plats för att demoköra sin borrigg SmartROC D65 och den unika fjärrstyrda operatörsstolen BenchREMOTE för sina försäljningschefer, som har haft konferens på Djurönäset. Borriggen SmartROC D65 är byggd för att klara de tuffaste förhållanden och är laddad med intelligenta funktioner som ökar säkerheten och produktiviteten. Den är i hög grad automatiserad och kan borra hål på egen hand.

Med BenchREMOTE, den fjärrstyrda operatörsstation, kan föraren utföra sitt arbete från ett säkert avstånd och ger en möjlighet att fjärrstyra inte bara en rigg utan upp till tre riggar parallellt.

Kovik bjöd på fint väder och besöket uppskattades av alla! En rolig dag som krävde planering och logistik med två busslaster besökare i två olika omgångar. Väldigt kul att vi hade möjlighet att välkomna Epiroc till vår fina anläggning – Bra jobbat alla inblandade!